Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@17:34:02 GMT

علاقه بازار ارز به توئیت‌های شمخانی

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۲۹۳۳

علاقه بازار ارز به توئیت‌های شمخانی

نکته مهم بازار شنبه بازگشت صف در مقابل صرافی‌ها بود. اختلاف نرخ دلار آزاد و صرافی عدد قابل توجهی شده: بیش از ۴ هزار تومان.

به گزارش ایران اکونومیست، دلار از شنبه هفته قبل تا پنجشنبه نزدیک ۳ هزارتومان بالا رفته و از ۵ شنبه تا شنبه حدود هزار تومان ریخته است. بعضی‌ها این را یک اصلاح می‌دانند و معتقدند کف حرکت فعلی دلار هرات، ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حرکت معکوس دلار در بازار آزاد و نیمایی

نرخ دلار بازار نیما کل هفته گذشته در کانال ۲۴ هزار تومان بود، این مسئله در حالی بود که دلار بازار آزاد، صعودی حرکت می‌کرد؛ اما در اولین روز هفته این روند برعکس شد.

یعنی در روزی که دلار آزاد نزولی شده بود، در سمت نیما با ۲۰۰ تومان افزایش به کانال ۲۵ هزار تومان برگشت. این اتفاق را بعضی‌ها به تاخیر اتفاقات در بازار نیما ربط می‌دهند و آن را سیگنالی برای بازار آزاد نمی‌دانند. دلار آزاد ۳۰ هزار و ۱۰۰ تومان است، بعضا در بازار می‌گفتند که از مقایسه نرخ پشت خطی دیشب و نرخ شنبه‌ای که پنجشنبه از هرات اعلام می‌شد، نزول قیمت روز شنبه قابل پیش‌بینی بود.

قیمت دلار در هرات و تهران

به گزارش اکوایران، هرات روز پنجشنبه بالای ۳۰ هزار تومان برای شنبه نرخ خورده بود، در معاملات پشت خطی جمعه شب به زیر کانال ۳۰ هزار تومان رسیده بود. اما روند قیمت در بازار تهران چطور بود؟ تهران ابتدی هفته را با ۳۰ هزار و ۵۰۰ تومان شروع کرد و تا کف ۳۰ هزار تومان هم رفت.

نرخ دلار تهران در روز شنبه بیشتر از هرات ریخت. در بازار امارات درهم از ۸۴۰۰ تومان به ۸۲۲۰ رسید؛ تبدیل نرخ‌ها به هم نشان می‌دهد که درهم با تهران هماهنگ بوده است. معامله گران می‌گفتند درهم و دلار تهران ریخته و هرات مقاومت می‌کند. آخرین نرخ هرات ۲۹ هزار و ۳۵۰ تومان گزارش شده است.

بازارساز رکب می زند؟

خیلی‌ها می‌گفتند تا زمانیکه هرات عقب نشینی نکند، این اتفاقات می‌تواند رکب بازارساز باشد. دقت کنید که دلار از شنبه هفته قبل تا پنجشنبه نزدیک ۳ هزارتومان بالا رفته و حدود هزار تومان ریخته است. بعضی‌ها این را یک اصلاح می‌دانند و معتقدند کف حرکت فعلی دلار هرات، ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان هست. اما گروه کاهشی بازار می‌گویند دلار هرات یک کندل نزولی زده و قطعا به کانال ۲۸ بازخواهد گشت و در این قیمت ها، اقامت طولانی مدتی نخواهد داشت.

بازار اجاره است؟

در معاملات روز شنبه تا نیمه روز، نرخ نقدی هرات بالاتر از فردایی بود، که نشان می‌داد اصطلاحا بازار اجاره هست! بازار اجاره می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که چشم‌انداز بسیار کوتاه مدت، صعودی است.

حباب سکه افزایش یافت زیرا... ا.

نرخ سکه نیز ۵۰۰ هزار تومان ریزش داشت. ریزش بیشتر سکه نسبت به دلار، بخاطر حباب زیاد آن بوده است. پنجشنبه حباب سکه بالای یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود، در معاملات روز شنبه نیز با اینکه سکه ریزش داشت حبابش بالای یک میلیون تومان بود.

در حال حاضر سکه نقدی در بازار ۱۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان معامله می‌شود اما در سایت‌ها ۱۳ میلیون و ۹۰۰ هزار گزارش شده است. البته با نرخ سایت ها، شما نمی‌توانید در بازار سکه بخرید.

علاقه بازار ارز به توئیت های شمخانی

اما چه تحلیل‌هایی موجب شد تا بازار روند نزولی را در معاملات شنبه ترجیح بدهد؟ ‌ عمده گمانه‌زنی‌ها در خصوص مذاکرات و برجام بود. از یک طرف توییت علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در مورد توافق هسته‌ای نوشته توافق وین در دسترس است. برای بازار توییت‌های شمخانی مدتی است که دارای اهمیت زیادی شده؛ از سمت دیگر توییت مجیدرضا حریری، رییس اتاق ایران و چین نیز برای عده‌ای دارای اهمیت بود. حریری نوشته کسانی که سرمایه‌هایشان به دلار و سکه و سهام تبدیل کردند، اگر دچار زیان کوتاه مدت شدند، کسی را مقصر نکنند.

صف در مقابل صرافی ها

این خبرها در بازار ارز، وزنه بیشتری نسبت به توییت میخاییل اولیانوف داشت. نکته مهم بازار شنبه بازگشت صف در مقابل صرافی‌ها بود. اختلاف نرخ دلار آزاد و صرافی عدد قابل توجهی شده: بیش از ۴ هزار تومان. طبیعی است که در چنین شرایطی، افرادی بخواهند که دلار صرافی را به روشی که شود تامین کنند.

 

اقتصادنیوز

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هزار تومان دلار آزاد نرخ دلار روز شنبه ۳۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۲۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین نرخ اسکناس آمریکایی در بازار روز گذشته مجددا به کانال پایین‌تر بازگشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت دلار آزاد در روزهای اخیر در حال رفت و برگشت میان کانال‌های ۶۰، ۶۱ و ۶۲ هزار تومانی بوده است. ورود و خروج معامله‌گران به بازار در کنار قدرت‌نمایی اخبار در حال تحت تاثیر قرار دادن نرخ ارز است. به عقیده کارشناسان کف و سقف تقریبی دلار در حال حاضر نیمه نخست کانال ۶۰ هزار تومانی و مرز کانال‌های ۶۲ و ۶۳ هزار تومانی است.
دنیای اقتصاد نوشت:تابلوهای بازار ارز تهران در روز گذشته قرمز بود. پس از اصلاح نرخ صورت گرفته در بازار روز سه‌شنبه و رشد نرخ‌ها در این روز، روند بازار در روز گذشته مجددا کاهشی شد. به‌نظر می‌رسد دلار در روز سه‌شنبه سقف مقاومت جدید خود را محک زده است.

سیگنال‌های موجود در اخبار به نفع بازارساز است. اخباری مانند گشایش‌های ارزی جدید و احتمال تداوم یافتن مذاکرات با غرب و از همه مهم‌تر آمار و ارقام منتشر شده در رابطه با میزان فروش نفت کشور در ماه‌های اخیر، از جمله مواردی است که در کنترل انتظارات تورمی به بازارساز کمک می‌کند. حال باید دید بانک مرکزی با توجه به ذخایر ارزی خود مایل به ثبات‌بخشی به بازار است یا تمایل دارد نرخ ارز به روند کاهشی خود ادامه دهد.

کاهش دمای بازار ارز
دیروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در روز سه‌شنبه با رشد قیمت هزار و ۵۵۰ تومانی به نیمه کانال ۶۲ هزار تومانی رسیده بود، فعالیت خود در بازار صبح روز گذشته را با افت قیمتی حدود ۵۰۰ تومانی در مرز کانال‌های ۶۱ و ۶۲هزار آغاز کرد.

در ادامه بازار دیروز روند کاهشی این ارز شدت بیشتری به خود گرفت به‌صورتی که آخرین نرخ نقدی بازار با اختلافی ۸۰۰ تومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۱ هزار و ۷۵۰ تومان ثبت شد. این در حالی است که روند کاهشی ارزهای دیگر بازار مانند یورو و پوند از دلار نیز شدیدتر بود. هر برگ اسکناس یورو در عصر روز گذشته حدود هزار و ۱۵۰ تومان ارزان‌تر از نرخ پیشین در رقم ۶۶ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد. پوند نیز با افت قیمتی هزار و ۳۰۰ تومانی در رقم ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش رسید.

طلا گوش به فرمان ارز
افت نرخ ارز در روز گذشته قیمت شاخص‌های طلایی را نیز تحت تاثیر قرار داد. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در عصر روز گذشته با افت قیمت یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی در رقم ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد. این افت قیمت مستقیما به‌دلیل افت نرخ شاخص‌های تشکیل‌دهنده نرخ سکه طلا رخ داده است. بهای جهانی فلز طلا و همچنین نرخ دلار آزاد در روز گذشته کاهشی بود. همچنین نیم و ربع سکه نیز در روز گذشته ۶۰۰ و ۲۰۰ هزار تومان افت نرخ را تجربه کردند و به ترتیب در ارقام ۲۴ میلیون تومان و ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شدند.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901979

دیگر خبرها

  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • مجری جنجالی صداوسیما به اصلاح‌طلب و اصولگرا رحم نکرد: حرامید! +تصویر
  • شنبه همه میادین و بازار‌های میوه و تره بار تعطیل است
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت؛ قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دلار، سکه، طلا و یورو سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت امروز طلا و سکه
  • قیمت سکه، طلا و ارز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟